myslíme na príroduStáhnout katalog
Madeta.cz

Pošírovaná hruška v nealko punči s Tradičným Lipánkom

Nakyslá chuť hrušky v punči so sladkou bodkou v podobe Lipánka je tým pravým dezertom aj pre tých najmenších.

Pošírovaná hruška v nealko punči s Tradičným Lipánkom

Ingrediencie (na 4 porcie)

  • 4 menšie hrušky
  • 300 ml ovocného čaju
  • 200 ml pomarančového džúsu
  • 200 ml jablkového džúsu
  • 50 g cukru
  • šťava z jedného citróna
  • 2 badyány
  • 2 celé škorice
  • 4 ks klinčeka
  • 1 balenie tradičného Lipánka

 

Návod na prípravu

V hrnci si zmiešame všetky ingrediencie okrem hrušiek a privedieme k varu. Odstavíme a necháme prepojiť chute. Hrušky olúpeme a vložíme do pripraveného kúpeľa, kde ich na miernom plameni varíme cca 20 minút. Po vybratí servírujeme ešte teplé spoločne s punčom, v ktorom sa hruška varila. Pridáme lyžicu Lipánka a podávame.

Podobné recepty

na prehĺad receptov...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
myslíme na príroduStáhnout katalog

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk